Un bărbat înarmat cu un cuțit și un baston metalic a vrut să intre în sediul Judecătoriei Iași. Voia să omoare un jandarm sau un polițist

0
62

Un bărbat înarmat cu un cuțit și un baston metalic a vrut să intre în sediul Judecătoriei Iași, spunând că vrea să omoare un jandarm sau un polițist. Individul a fost imobilizat și dus la secție, unde a fost amendat și i s-a întocmit un dosar penal.

Bărbat înarmat cu un cuțit și un baston metalic a refuzat să se supună controlului antiterorist la intrarea în sediul instanței și a devenit violent când i s-a solicitat să arate obiectele aflate asupra lui.

“Persoana în cauză era înarmată cu un cuţit cu lungimea de 24 cm şi o bară metalică, transformată într-un baston cu lungimea de 40 cm. Aceasta a refuzat să se supună controlului antiterorist efectuat de jandarmi şi a devenit recalcitrantă, începând să ameninţe că vrea să îşi facă dreptate şi să omoare un poliţist sau un jandarm”, a spus judecătorul Cristina Vîlcu, purtătorul de cuvânt al instanței, potrivit Mediafax.

Individul a fost imobilizat şi dus la sediul Secţiei III de Poliţie din Iaşi, unde a fost amendat.

În acelaşi timp, oamenii legii i-au întocmit un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 12 = 17