Un barbat s-a spanzurat in toaleta Spitalului Judetean Bacau. Ce interventie chirurgicala suferise cu doua zile inainte

0
69

Incident tragic la Spitalul Judetean din Bacau, unde n pacient de 57 de ani s-a sinucis luni noapte, intr-o toaleta. Barbatul era internat de trei zile si urma ca marti sa fi externat, dupa ce doctorii i-au amputat un deget de la un picior, din cauza unei infectii.
Colegii lui de salon spun ca omul nu a dat nicio clipa impresia ca era macinat de ganduri negre, iar gestul lui a socat pe toata lumea. Trupul fara viata al pacientului a fost descoperit de o infirmiera, pe la ora 1:00 noaptea.
Medicii au incercat imediat sa il resusciteze pe pacient, dar a fost in zadar. Barbatul era divortat si locuia singur, intr-o comuna din Bacau. Avea doi copii mari si chiar luni seara fiica sa ii adusese de mancare. Nimeni din jurul lui nu a prevazut o tragedie. Directia de Sanatate Publica a inceput o ancheta in spital.

Vom verifica circumstantele acestui incident si anume ce afectiuni avea pacientul de cand era internat, ce interventii s-au facut, ora ultimului tratament, locul unde s-a intamplat incidentul si daca exista in evidente si cu alte afectiuni inclusiv cele psihice si daca a existat personal medical conform normativelor pentru tura de noapte“, a spus Cristina Matanie, DSP Bacau.

Reprezentantii unitatii medicale sunt convinsi ca nimeni din cadrul spitalului nu a gresit in acest caz.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here