Un centru medico-social deschis pe Sararie, ofera servicii medicale gratuite pentru persoanele nevoiașe

0
124

Centrul Medical Deplin, o inițiativă dedicată comunității, a fost inaugurat astazi, pe strada Sărărie, nr. 127. Centrul Medical Deplin este conceput ca un hub medical social, axat pe oferirea de servicii medicale gratuite pentru persoanele nevoiașe.
În cadrul acestui centru, intervențiile, consultările și investigațiile de specialitate vor fi realizate cu titlu gratuit, fără a impune costuri asupra beneficiarilor.
Centrul va oferi servicii variate, cum ar fi intervenții stomatologice gratuite, investigații de tip imagistică medicală și consiliere în diverse domenii de sănătate. Persoanele nevoiașe vor fi îndrumate către centrul medical prin intermediul centrelor de primire urgente ale spitalelor din zonă sau prin recomandări din partea comunității..
În cadrul Centrului Medical DEPLIN oferim consultații medicale gratuite pentru următoarele specialități medicale: Alergologie; Cardiologie; Medicină Internă; Gastroenterologie. De asemenea, centrul ofera și anumite investigații gratuite precum: Ecocardiografie, Electrocardiogramă (EKG), Ecografie abdominală
Începând cu 12 Februarie, cei interesati vor putea sa benefieze de consultații și investigații pe bază de programare la numărul de telefon 0751 10 55 55 .
Centrul Medical Deplin reprezintă o inițiativă ce aparține Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, angajată în îmbunătățirea accesului la servicii medicale de calitate pentru toți membrii comunității.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here