Un cercetat penal, pensionat anul trecut, reangajat de primarul Chirica pe postul de consilier personal

0
64

Pe principiul cine se aseamănă se aduna, în jurul primarului Mihai Chirică s. au strecurat, pe diverse posturi călduțe, tot felul de indivizi dubioși. Unul dintre aceștia a ocupat recent postul de consilier personal al primarului, dupa ce acest post rămăsese vacant de câțiva ani, după retragerea lui Constantin Simirad.
Individul în cauza este nimeni altul decât Dumitru Tomorug, fost director executiv al Primăriei Iași pana în anul 2021, atunci când s a pensionat. Numele acestui trantor de lux a fost vehiculat în tot felul de licitații și atribuiri cu cântec, lucrări făcute de mântuală, o avere la negru băgată sub preș, amantlăcuri în timpul programului cu madama Paula Vornicu si imensa slugarnicie fata de sefi, la antipozi de interesul minim pe care l-a purtat acestui oras.

In anul 2015, Dumitru Tomorug, director tehnic la acea vreme, a fost pus sub acuzare pentru tainuire. Obedientul subaltern al lui Nichita a si fost dovedit de altfel, de catre procurorii DNA, ca ascundea banii negri ai primarului in apartamentul amantei, Paula Vornicu.
Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 7 = 1