Un cioban, lider al rascoalei social democrate de la Iasi. S-au strans ca mustele la rahat in jurul lui Mihalache

0
63

Aceasta fotografie face cat o mie de cuvinte si exprima, nici mai mult nici mai putin, decat pragul cel mai de jos pe care l-a atins stanga ieseana. Un cioban, tatal infractorilor din localitatea ieseana Schitu Duca, a ajuns sa coalizeze in jurul lui toata „crema social democratiei” iesene, oameni care, adunati in jurul unui exercitiu de clasa primara, le da cu virgula.

Mihai Mihalache „Mistretul”, sluga de curte a fostului presedinte al PSD Iasi, Gheorghe Nichita, a initiat, alaturi de primarul municipiului Pascani, Dumitru Pantazi, o scrisoare semnata de 56 din cei 63 de primari social democrați din județul Iași, pe care au înaintat-o conducerii centrale a partidului pentru retragerea sprijinului politic lui Mihai Chirica din funcţia de preşedinte al filialei judeţene a PSD Iași. La conferinţa de presă in care a fost facut anuntul, a fost prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa, secretar executiv în cadrul PSD Iaşi, un copil de trupa al politicii locale.

Preşedintele interimar al PSD Iaşi, Mihai Chirica a spus că rămâne un social democrat convins şi a precizat că pe scrisoarea făcută publică ieri sunt şi semnături false.

O decizie în cazul lui Mihai Chirica va fi luată săptămâna viitoare la Comitetul Executiv Naţional al PSD.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

80 − = 75