Un gest de normalitate intr-o „presa de fatuci”. Digi24 a dat-o afară pe prezentatoarea care l-a întrebat pe Marian Munteanu dacă a fost la Mineriadă. VIDEO

0
69

Digi24 a luat decizia să dea afară o prezentatoare pentru o gafă enormă! Oana Zamfir l-a întrebat pe liderul studenților de la Mineriada din 1990 dacă a fost în Piața Universității. Marian Munteanu a izbucnit în râs când a auzit întrebarea, nevenindu-i să creadă ce aude.
„Da, am trecut şi pe acolo…“, a răspuns, perplex, Munteanu.
Reporter Virtual informeaza, citand surse, ca in urma incidentului conducerea Digi24 a reactionat scotand-o de pe post pe Oana Zamfir. Inca se discuta daca ea va ramane in redactia de stiri sau nu, dar cert este ca nu va mai aparea pe post. Oana Zamfir prezenta emisiunea ”România 24” de luni pana vineri intre orele 10:00 -12:00.
În 1990, Marian Munteanu, fostul lider al studenţilor din timpul Mineriadei din acelaşi an, a stat în comă patru zile, după ce Denes Domokos, şef de tură la mina Livezeni, a încercat să-l decapiteze cu o secure. Munteanu i-a întocmit agresorului său un dosar penal pentru tentativă de omor, Denes Domokos fiind condamnat la opt ani de închisoare cu executare.
Interesant este că în urmă cu câteva luni, un moderator de la Realitatea TV a comis o gafă asemănătoare atunci când l-a întrebat pe Marian Munteanu dacă a fost bătut în Piaţa Universităţii, în 1990.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here