Un gest de omenie, facut de un tanar din Iasi, a ajuns viral. Martor: “M-a impresionat, nu vezi asa ceva in fiecare zi”

0
66

Tanarul aflat in trafic si-a intrerupt drumul pentru a ajuta o batrana in baston sa traverseze un bulevard intens circulat.

Scena, surprinsa pe Bulevardul “Nicolae Iorga” din Iasi, a fost filmata cu o camera video de pe bordul unui autoturism. In imaginile postate apoi pe Facebook, in grupul Radar Iasi, se vad mai multe masini care sunt oprite la o trecere, pentru ca o femeie in varsta sa traverseze bulevardul cu sase benzi.

Un barbat, care a observat cat de greu se deplasa batrana, trage masina de pe banda de mers, pe linia de tramvai, coboara si o ajuta pe femeia neputincioasa sa isi termine deplasarea. Soferul unei ambulante, care a fost martor la intreaga scena, povesteste ca a ramas absolut impresionat de gestul barbatului din Iasi.

Marian Tanjala, martor: “A oprit masina in centru, inaintea de trecerea de pietoni, si a ajuntat femeia in varsta si a traversat-o pana pe cealalta parte. Tendinta a fost sa cobor si eu, dar mi-a fost frica sa nu blochez traficul.”

Intamplarea a fost observata si de asistenta medicala din ambulanta. Mai intai a crezut ca este vorba de un accident, insa apoi a realizat ca este martora unul lucru destul de rar la noi, in trafic: o fapta buna.

Roxana Strungariu, martora: “Am intors capul si l-am vazut pe domnu’ cu babuta. A fost un gest foarte dragut, il apreciem, nu sunt multi oameni ca dansul. Ma intreb ce cauta babuta respectiva. de abia se misca. sa traverseze un bulevard asa mare. M-a impresionat, ca nu vezi asa ceva in fiecare zi.”

Imediat ce au fost postate pe Facebook, imaginile au strans nenumarate aprecieri. (sursa PRO TV)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here