Un medic stomatolog de la penitenciarul din Iasi s-a facut de ras la “Romanii au talent”

0
72

Ieri a debutat sezonul 5 al emisiunii – concurs, “Romanii au talent”. Demonstratiile de forta din aceasta prima emisune s-au pliat mai mult pe ciudateniile cuprinse intre granitele tarii si chiar peste Prut, decat pe talent. Printre ciudateniile care si-au facut aparitia pe scena de la “Romanii au talent” s-a numarat si o tanara pe nume Mihaela, medic stomatolog la  Penitenciarul din Iasi. Aceasta a venit in fata juratilor de la “Romanii au talent”, hotarata sa isi demonstreze calitatile de dansatoare, dar ce a iesit a lasat intreaga sala cu gura cascata in fata spectacolului grotesc. Dupa miscarile reptiliene facute de tanara care s-a miscat precum intr-o discoteca goala, juratii au trimis-o rapid acasa.

Pare ca nu ai avut loc in club si te-ai gandit sa vii aici. Imi pare rau, dar nu ai niciun talent“, i-a spus Andra, deloc miscata de tehnica de dans a domnisoarei

Ma asteptam sa fiu tratata mai bine, pana la urma eu salvez viata dentara a oamenilor“, a declarat tanara, dezamagita ca nu s-a calificat mai departe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here