Un monstru cu chip de om din Vaslui si-a batut propriul bebelus de 5 luni, pana i-a rupt mana

0
65

La Vaslui, un bebelus de 5 luni a fost batut atat de rau de tatal lui incat a ajuns la spital cu mana rupta. Bebelusul a fost gasit plangand de o sora mai mare. Cei din familie au chemat ambulanta. Cand au vazut leziunile copilului, medicii de la Iasi au chemat Politia.

Tatal si mama copilului s-au certat din cauza geloziei barbatului. Dupa ce a fost si ea agresata de acesta, femeia a plecat de acasa lasandu-si in urma bebelusul si un alt copil de 3 ani. Suparat pe femeie, omul si-a lovit de mai multe ori copiii lasati in casa. O alta fiica a femeii s-a dus sa recupereze copiii din locuinta si atunci a realizat ca e ceva cu bebelusul de 5 luni. Acesta a fost trimis de urgenta la Spitalul de Copii din Iasi.

Bebelusul prezenta o fractura la nivelul treimii medii a humerusului, cel mai probabil ca urmare a unei agresiuni fizice din partea tatalui, avand in vedere natura leziunii, sugarul a fost internat la sectia de ortopedie, unde s-a practicat imobilizarea fracturii”, a declarat doctorul Lucian Cernahoschi, purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii Sfanta Maria din Iasi.

Politistii o audiaza pe mama copilului iar inspectorii de la Protectia Copilului Vaslui au inceput si ei o ancheta pentru a stabili daca il vor decadea din drepturi pe monstrul care si-a schilodit copilul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here