Un necunoscut profesor de la UTI deschide listele PSD la Senat, iar Camelia Gavrila la Camera Deputatilor

0
60

In aceasta seara, in cadrul Comitetului Executiv Judetean al PSD Iasi au fost aprobate listele pentru alegerile parlamentare din decembrie. Potrivit listei finale a PSD Iasi, pentru Camera Deputatilor au fost propusi Camelia Gavrila- sefa ISJ Iasi, Nicolae Banicioiu- fost ministru al Sanatatii, Vasile Citea- consilier judetean, Vasile Axinte- fost viceprimar de Pascani si Silviu Macovei- consilier judetean.

In cursa pentru Senat au fost aruncati Constantin Panescu, profesor universitar la Universitatea Tehnica “Gh. Asachi”, Victorel Lupu- vicepresedinte al Consiliului Judetean Iasi si transportatorul Vasile Toma.

Dupa cum se vede din noua orientare interna din PSD, dinozaurii cu care partidul unic a defilat cateva mandate bune, precum Florin Constantinescu, care si-a anuntat astazi  demisia pentru o iesire onoranta din scena, Anghel Stanciu, Sorin Iacoban, Sorin Lazar sau Cristina Nechita, au fost eliminati fara scrupule, ca de asemenea si cateva “tinere talente” din gasca pro-Nichita sau finantatorul campaniei lui Mihai Chirica, speculantul imobiliar, Florin Boca.  Pentru prima oara din 1994 incoace, aceasta lista pentru parlamentare, intocmita ce-i drept pe genunchi, dar cu seiful sub masa, nu contine niciun nume din vechea legislatura.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 6