Un nou purtator de cuvant la Consiliul Judetean Iasi. Se prefigureaza vremuri tulburi pentru comunicarea din Casa Patrata

0
68

De la sfarsitul acestei saptamani, comunicarea la nivelul Consiliului Judetean a cazut in sarcina altei persoane. Vlad Ciobanu, fostul purtator de cuvant al institutiei a fost retrogradat pe o alta functie din cadrul aparatului de specialitate al presedintelui Maricel Popa. In locul acestuia, de relatia cu presa se va ocupa Eliza Chirica, detasata in Casa Patrata de pe postul de purtator de cuvant al Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara, institutie care a ramas fara comunicator.

Potrivit unor surse de incredere din cadrul Consiliului Judetean Iasi, schimbarea purtatorilor de cuvant a fost precedata de o sedinta furtunoasa la care au participat sefi din cadrul institutiei, in urma careia s-a decis ca toate institutiile din subodinea Consiliului Judetean sa comunice informatii care mass media doar prin intermediul noului purtator de cavant al Consiliului Judetean Iasi.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 2