Un numar de magie fenomenal, chiar sub ochii uimiti ai juratilor. Ce a facut el pe scena pare imposibil de explicat (VIDEO)

0
51

Jamie Raven a atras atentia tuturor inca din timpul preselectiilor “Britain’s Got Talent” cu un numar de magie iesit din comun.

Chiar sub ochii juratilor, barbatul a transformat o bancnota de 50 de lire sterlina intr-una speciala, marca “Britain’s Got Talent”. Numarul lui nu s-a rezumat doar la atat. Jamie si-a continuat reprezentatia “magica” cu un numar ce a implicat un pachet de carti de joc si multa atentie. La finalul momentului pregatit de Raven, Simon Cowell a fost nevoit sa recunosca: “Din acest moment cred in magie”.

Datorita talentului sau, Jamie Raven a trecut in semifinala show-ului “Britain’s Got Talent”, acolo unde a facut din nou o figura frumoasa. Magicianul a reusit sa ii implice in jocul sau pe cei patru membri ai juriului.

In cazul in care audienta nu a fost uimita atunci cand barbatul a reusit sa transforme focul in gheata, momentul in care a adus pe scena un elicopter i-a lasat pe toti fara cuvinte.

Cu un asemenea moment de magie, Jamie Raven nu avea cum sa nu se numere printe finalistii “Britain’s Got Talent” 2015.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 1