Un partid de tot c….! PDL, dat în judecată pentru datorii la hârtie igienică

0
56

De mai bine de doi ani, PDL nu şi-a mai achitat facturile de închiriere şi întreţinere a sălilor către Camera Deputaţilor. Prin urmare Camera i-a dat în judecată şi speră să-şi recupereze datoriile de la noul Partid Naţional Liberal, care i-a preluat pe PDL-işti.

Datoria care face obiectul lititgiului este de 50.000 de lei, potrivit antena3.ro, şi rezultă din contractele prin care PDL a închiriat mai multe săli din Parlament în care să-şi desfăşoare reuniunile de partid. În facturile pe care PDL nu le-a achitat către Camera Deputaţilor figurează inclusiv sume pentru obiecte de uz sanitar: hârtie igienică în valoare de 14 lei, odorizant de wc de peste 50 de lei, tix de aproape 9 lei şi saci menajeri de 72 de bani. Sunt produse pe care democrat-liberalii le-au cerut, dar nu le-au mai plătit.

Acum preşedintele Camerei Deputaţilor speră să recupereze banii de la noul Partid Naţional Liberal. Mai mult, liberalii nu vor mai putea închiria săli pe datorie ci vor fi obligaţi să plătească tot, înainte de eveniment.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =