Un sejur in Thailanda si 3.000 de premii, cadourile de Craciun de la Iulius Mall Iasi

0
57

Luna decembrie este magică, iar atmosfera de la Iulius Mall Iaşi nu face excepţie. Decoraţiuni de poveste, peste 3.000 de premii la cumpărături şi evenimente în ton cu sărbătorile de iarnă sunt surprizele care vor face sărbătorile mai frumoase.

Cine îşi doreşte ca, în această iarnă, să schimbe pentru câteva zile decorul hibernal cu o plajă însorită, este invitat să participe la tombola cu premii de la Iulius Mall. „We Wish you a Sunny Christmas” este numele campaniei care se desfăşoară până pe 20 decembrie 2017, iar surprizele pregătite îi vor încânta cu siguranţă pe cei care cumpără din mall cadourile pentru cei dragi. Nu mai puţin de 3.000 de premii care alungă frigul şi o vacanţă într-o destinaţie exotică îşi aşteaptă câştigătorii, în această perioadă.

La tombola iernii se pot înscrie toți cei care fac shopping în valoare de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall și merg cu bonurile la Centrul Info. Zilnic, primii 150 de participanți vor fi recompensanţi, iar printre daruri se regăsesc kituri de călătorie, trollere, cosmetice, dulciuri, căni sau ceainice, sucuri delicioase, lumânări şi alte decoraţiuni pentru masa de Crăciun.

În plus, pe 21 decembrie, un client Iulius Mall va fi desemnat, în urma tragerii la sorţi, marele câştigător al unui sejur în valoare de 2.600 de euro în Thailanda.

Ca în fiecare an, Iulius Mall Iaşi s-a transformat într-un spaţiu de poveste: un brad gigant împodobit, globuri şi steluţe strălucitoare, scenete cu personaje din desene animate şi mii de luminiţe multicolore.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 6 =