Un taximetrist in coma alcoolica umbla liber pe strazile Iasului! Politistii de la Rutiera nu au reusit sa dea de urma inconstientului

0
54

In urma cu doua ore, in jurul orei 16.20, un sofer in coma alcoolica a intrat in parcul de vizavi de Biserica Sfantul Necarie din zona Rond 28, Alexandru cel Bun, la volanul taximetrului cu numarul B 59 BDV.

Am luat copilul si am fugit spre o zona mai sigura, atunci  cand am vazut masina cum intra pe spatiul verde, peste gardul viu. La un moment dat, taximetrul s-a oprit intr-un astfel de gard, iar soferul a iesit cu greu din masina si a cazut un patru labe. Nu am vazut demult un om atat de beat. Dupa ce s-a recules din noroi, a reusit sa urce din nou in masina si sa plece. Nu stiu prin ce minune nu a lovit vreuna din masinile parcate langa podul Alexandru cel Bun”, ne-a spus o femeie, martora la intreaga scena.

Contactati de reporterii AgoraPress, la doua ore de la producerea acestui incident, politistii de la Rutiera au avut o reactie incredibila.

De ce ne-ati contactat tocmai acum, ca noi stim despre asta? Am dat in urmarire acest traximetru, dar nu am reusit sa-l prindem pana acum. Nu, nu stim cui apartine masina!”, ne-a spus dispecerul Politiei Rutiere Iasi.

Cu numar de inmatriculare cunoscut si cu certitudinea faptului ca individul care putea curma oricand niste vieti, conducea o masina aflata in evidentele uneia dintre firmele de taximetrie, politistii rutieri nu au fost in stare, la doua ore de la institintare, sa detina un simplu fir care sa-i poata conduce la prinderea inconstientului in coma alcoolica.

Radu SEICARU     

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

85 + = 86