Un vatman inconstient a intrat cu tramvaiul intr-o masina cu un copil de un an la bord. Cel sanctionat de politisti a fost…tatal

0
64

Logica pare ca-i ocoleste cateodata atat pe politisti cat si pe angajatii societatilor si regiilor din subordinea Primariei, de aceea, ideal este sa nu te intersectezi cu personaje din cele doua categorii. Relatarea unui iesean care a avut ghinionul de a se intalni in aceeeasi zi si cu un politist si cu un vatman al RATP este halucinanta. Potrivit ieseanului, un vatman a intrat intentionat cu tramvaiul in masina sa, pe bancheta careia se afla fiul acestuia de un an, iar cel sanctionat de politisti a fost …soferul.

Am oprit la culoarea rosie a semaforului de pe Str. Cuza Vodă (in apropiere de Maternitatea Cuza Vodă, intersectia cu Str. Armeană) si asteptand culoarea verde mă lovește in bara din spate a masinii un tramvai, de 20 si ceva de tone, care ma ajută să ajung direct pe trecerea de pietoni (nu trecea nimeni in acel moment). Cei care merg pe strada respectiva stiu că pe banda de lâng ă bordură staționează întotdeauna autoturisme si singura banda de circulatie de circulatie este cea cu linia de tramvai. Întrebându-l pe vatman de ce a facut asta (intentionat, pt ca tramvaiele au limită de viteza de 5 km/h si ar fi avut timp sa franeze fără probleme), el a răspuns ca nu a avut frână si ca a crezut ca s-a facut verde. Zicându-i că pe bancheta din spatele mașinii in scaun special pt transport copii am un baietel de 1 an jumătate, s-a schimbat la fata si nu stia ce să mai spună. Nu a pățit nimic băiețelul. Am plecat la Poliția Rutieră sa dau declaratie cu cele întâmplate si surpriză… cel sanctionat am fost eu pt ca nu am eliberat calea tramvaiului. Unde trebuia să mă dau? Semaforul era aprins pe culoarea rosie si în stânga era mașină parcată. Dar legea-i lege nimeni nu e mai presus de ea. Asa ca urmează sa contest procesul verbal si să vad ce stabilește Dl. Judecător”, a relatat ieseanul Theodor Tesoi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here