Unic in Romania! Un consilier judetean angajeaza mercenari de presa si ii plateste in frectii si mese sociale

0
82

Este de-a dreptul hilar modul in care un consilier judetean intelege ca se poate face presa de calitate in anul 2017. Pornit dintr-un interes obscur, ci nicidecum unul menit sa satisfaca nevoia unei informari impartiale a iesenilor, consilierul judetean, Mircea Manolache, presedinte COTAR si patron al firmei de taximetrie Parma, sustine din umbra site-ul „Buna Dimineata Iasi”, pe care il foloseste pentru mici santaje indreptate impotriva unui deputat si a paravanului sau, un patron de presa local.

La conducerea acestui site l-a angajat pe Ionut Stefanovici, un individ cameleonic care azi protesta in fata Primariei impotriva primarului Nichita, iar a doua zi ii dadea lustru la papuci si ii masura umbra la intalnirile acestuia cu iesenii de extrema stanga.

Dupa ce a anuntat cu surle si trambite, in anumite medii, faptul ca va mai lansa un site prin care urma sa-l decredibilizeze pe deputatul de Tibanesti, Petru Movila, in lansarea acestuia fiind programat spre vizionare un filmulet porno in care protagonisti ar fi fost parlamentarul si sefa sa de cabinet, Manolache a renuntat la un proiect …atat de indraznet, probabil din lipsa probelor.

Mai nou, acesta s-a apucat sa-si intareasca echipa de mercenari de presa de la „Buna Dimineata Iasi” si a postat un anunt de angajare care suna cam asa:

BunaDimineataIasi.ro angajează 3 Redactori Online cu studii în domenii precum jurnalism, litere sau marketing. Capacitatea de a traduce din limbile engleză, germană sau rusă. Ce oferim? Un prânz cald, abonament club spa+fitness, posibilitatea de a lucra într-o ECHIPĂ deschisă la idei și sugestii menite să ne crească eficiența, performanța și implicit satisfacțiile, mijloace performante de lucru, transport si imbogățirea semnificativă a experienței personale si oportunitatea sigură de dezvoltare profesională. ACORDĂM bonus-uri centrate pe rezultate. Premiem excelența”.

Practic, cei care nu sunt in evidentele Directiei de Asistenta Comunitara si nu au liber la cantina sociala si baia comunala, sunt asteptati sa se purifice si deparaziteze in echipa lui Mircea Manolache.

Reamintim ca site-ul „Buna dimineata Iasi” a fost infiintat cu scopul de a-i strica apele patronul de la “Buna Ziua Iasi”. E noaptea mintii!

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here