Unionistii de peste Prut vin la Iasi pentru a pregati Unirea. Vezi calendarul actiunilor

0
49

Tinerii unionisti din Republica Moldova sunt asteptati în perioada 20 iunie-20 iulie la Iasi pentru a participa la programul de voluntariat Academia Tinerilor Integri, desfășurat pentru prima oară în partea dreaptă de Prut.
Programul se adresează celor care își pot dedica timpul liber pentru realizarea cauzei Unirii dintre România și Republica Moldova, pregătiți să asimileze noi cunoștințe și să ia parte la cursuri de dezvoltare personală. Realizarea unei seri de socializare, organizarea unei campanii de informare stradală privind avantajele Reunirii, relaționarea cu presa și comunicare social media, crearea unui eveniment cu participarea a mii de oameni și participarea la Școala de vară Primul pas unionist sunt câteva dintre activitățile incluse în programul Academiei.
O vizită la Bruxelles, în Parlamentul European va fi următoarea etapă a proiectului, alături de alte acțiuni de amploare, de care vor beneficia numai 20 de absolvenți ai Academiei Tinerilor Integri.
Toți cei care dispun de abilități organizatorice și de leadership, rezistență și dragoste de Țară se vor putea înscrie pentru participarea la programul Academiei prin completarea formularului de pe adresa web http://actiunea2012.ro/iasi.html și susținerea ulterioară a unui interviu de admitere în Academie. Ultima zi de înscriere este 20 iunie.
Toate cheltuielile vor fi acoperite integral de organizatori, inclusiv transportul și taxa de participare la Școala de vară Primul Pas Unionist. Participanților care nu au posibilitatea de cazare în Iași li se poate facilita gratuit gazdă pe perioada desfășurării programului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

49 − 44 =