Urmărit internațional, reținut în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea

0
62

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au depistat şi predat autorităţilor competente un cetățean din Republica Moldova, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietății, mandat emis de către autoritățile din Portugalia.

În data de 22 august a.c., în jurul orei 05.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în ţară, L.S., cetățean R. Moldova, în vârstă de 34 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat faptul că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile portugheze, un mandat european de arestare, din 2 aprilie 2019, întrucât acesta a săvârşit mai multe infracţiuni contra proprietății pe teritoriul Portugaliei.

L.S. a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J. Galați, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here