USAMV Iaşi a lansat campania de preînscriere pentru admiterea 2020

0
50

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi vine în ajutorul candidaţilor permițându-le completarea informațiilor necesare pentru preînscrierea la admitere, oferind un acces mai bun la oferta educațională.

Pentru aceasta, USAMV Iaşi pune la dispoziția elevilor de clasa a XII-a şi absolvenţilor de liceu interesaţi posibilitatea de preînscriere online pentru admiterea din vară, începând de astăzi, 14 aprilie 2020.

Astfel, candidații care doresc să participe la concursul de admitere organizat de cele patru facultăţi ale USAMV Iaşi atât pentru programele de studii de licență, cât şi de masterat au posibilitatea completării on-line a fișei de preînscriere. Concret, acest lucru poate fi realizat prin accesarea link-ului http://admitere.uaiasi.ro/ unde se regăsesc toate informațiile incluse în fișa de înscriere la concursul de admitere, dar şi toate detaliile despre condiţiile de admitere, înmatricularea olimpicilor şi numărul locurilor alocate.

Prin preînscriere se urmăreşte reducerea eforturilor implicate de deplasarea până la sediul facultăţilor a candidaților, dar şi oferirea de informaţii importante în ceea ce priveşte oferta educaţională. Informații complete despre admiterea din acest an, de la USAMV Iaşi pot fi consultate pe site-ul www.uaiasi.ro/admitere şi pe facebook la https://www.facebook.com/uaiasi/.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

82 + = 92