USV Iași a lansat campania de preînscriere pentru admiterea 2022

0
63

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV Iași) vine în ajutorul viitorilor candidați permițându-le completarea informațiilor necesare pentru preînscrierea la admitere, oferind un acces mai bun la oferta educațională și la familiarizarea cu procedurile de admitere on-line.
USV Iaşi pune la dispoziția elevilor de clasa a XII-a şi absolvenţilor de liceu interesaţi posibilitatea de preînscriere online începând de astăzi, 2 mai și până pe 3 iunie 2022.
Astfel, candidații care doresc să participe la concursul de admitere organizat de cele patru facultăţi ale USV Iaşi, atât pentru programele de studii de licență, cât şi de masterat au posibilitatea completării on-line a fișei de preînscriere. Concret, acest lucru poate fi realizat prin accesarea link-ului https://admitere.uaiasi.ro/ unde se regăsesc toate informațiile incluse în fișa de înscriere la concursul de admitere, dar şi toate detaliile despre condiţiile de admitere, înmatricularea olimpicilor şi numărul locurilor propuse pentru admiterea programată în intervalul 11 – 22 iulie 2022.
Prin preînscriere se urmăreşte oferirea de informaţii importante în ceea ce priveşte oferta educaţională. Informații complete despre admiterea din acest an, de la USV Iaşi, pot fi consultate pe site-ul www.uaiasi.ro/admitere şi pe facebook la https://www.facebook.com/uaiasi/.
Reamintim că, admiterea candidaților la USV Iași se va face pe baza notelor obținute la probele de Bacalaureat (Nota de la proba scrisă de Limba şi literatura română – 50%, Nota de la o altă probă scrisă, la alegerea candidatului – 50 %). Numărul total de locuri solicitate Ministerului Educației de către USV Iași este de 992, dintre care peste 700 locuri sunt propuse a fi cu finanțare de la bugetul de stat.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 5 = 15