Vanilie cu șofran, migdale caramelizate și ciocolată roz, printre cele 20 de sortimente delicioase de înghețată artizanală, la Cremeria Gioelia din Palas

0
77

După inaugurarea primei sale locații din Iași, la Palas, Gioelia Cremeria, brand de înghețată artizanală, a devenit una dintre cele mai iubite gelaterii din Iași. Gioelia propune o revenire la aromele simple, o înghețată artizanală făcută cu grijă și dăruire ce are ca rezultat o aromă unică, proaspătă și autentică.
Gustul incredibil și înghețata cremoasă sunt cele două motive care te fac să revii și să încerci câte o nouă aromă de la Gioelia Cremeria din Palas. Înghețata este preparată zilnic în laboratorul propriu, din materie primă de cea mai înaltă calitate, având o bază cremoasă din lapte gras de 3,5% și frișcă lichidă, la care se adaugă preparatul de bază, cum ar fi, spre exemplu, fisticul pur, pe care îl aduc din zona Bronte a Italiei, recunoscută pentru culturile de fistic. În același timp, Gioelia Cremeria folosește doar fructe de sezon, astfel că, doar în această perioadă, pofticioșii se pot bucura de înghețata cu pepene galben.
Gioelia Cremeria se află la nivelul -3 al Palas, lângă cafeneaua La Corniche, iar design-ul locației reamintește de cochetele gelaterii italiene din zona Emilia Romagna, zonă de unde a fost inspirat și numele locației. Un loc cozy și luminos, care te îmbie să te bucuri de o înghețată delicioasă, în timp ce te relaxezi pe terasa exterioară, din parcul Palas.
În gama de produse a Gioelia se regăsesc peste 20 de arome pe care le poți încerca: Gioelia, înghețată cu caramel sărat, topping de caramel sărat, muguri de pin, fistic și migdale caramelizate, Siciliana, înghețată cu pastă de migdale, topping de fistic și migdale prăjite, Vanilie cu șofran: înghețată de vanilie cu șofran și zmeură și fistic prăjit, Bacio ruby: înghețată cu ciocolată roz, topping cu alune și ciocolată albă.
Cei care vor o aroma clasică pot opta pentru ciocotella, cremă catalană, arahide sărate, fistic și migdale, panna cota și caramel, vanilie sau alune. La Gioelia Cremeria mai poți încerca și un desert specific sicilian, cannoli, torturi pe bază de înghețată, dar și Bicchierini – un pahar atractiv cu înghețată semifreddo. În același timp, iubitorii de înghețată pot să își aleagă tipul de cornet preferat: simplu, cu bomboane, fistic sau cocos.
Gioelia Cremeria este apreciată la nivel național, având locații în mai multe orașe, precum: București, Brașov, Cluj-Napoca, Mamaia, Craiova și Timișoara. În rețeaua IULIUS, Gioelia Cremeria este prezentă în Iulius Mall Cluj, Iulius Town Timișoara și în Palas Iași.
Sezonul cald este aici, iar o înghețată artizanală este mai mult decât bine-venită în zilele toride de vară. Vino la Gioelia Cremeria din Palas și descoperă cea mai cremoasă înghețată!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here