Veolia a racordat la sistemul centralizat de termoficare, prima scoala internationala din nord-estul tarii – Seven Hills International School

0
58

Veolia Energie Iasi a inceput lucrarile de racordare a Seven Hills International School, prima scoala internationala din nord-estul tarii, infiintata la Iasi in anul 2014.
Este vorba de noua cladire unde isi va desfasura activitatea institutia de invatamant incepand cu anul scolar 2016-2017, situata pe Bdul Chimiei 1, in incinta Campusului Universitar „Tudor Vladimirescu” al Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi”.
Conducerea scolii a analizat diferite solutii de asigurare a energiei termice si a ales sistemul centralizat de termoficare pentru multiplele avantaje pe care acesta le ofera.
Vorbim in primul rand despre siguranta in functionare, tinand cont de faptul ca noul client este o institutie din categoria celor ce acorda o atentie deosebita acestui aspect, si despre independenta 100% in alimentarea cu apa calda si caldura. Aceasta este asigurata de modulul termic individual complet automatizat, racordat direct la magistrala de termoficare, ce va permite administratorilor scolii sa decida singuri momentul in care se porneste caldura, apa calda fiind furnizata permanent“, a declarat Ana Maria Icatoiu, directorul comercial si de comunicare al Veolia Energie Iasi. Echipamentul va fi monitorizat de la distanţa din Dispeceratul non-stop al Veolia, reglarea parametrilor facându-se in timp real, in funcţie de solicitarile clientului.
Un alt avantaj major este reprezentat de economiile de costuri ce vor fi realizate de client: factura anuala la energia termica va fi cu cca. 23% mai mica in comparatie cu o eventuala solutie pe gaze naturale.
Consumul anual estimat pentru scoala ce va ocupa o suprafata de 800 mp este echivalentul unui bloc cu 4 etaje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 1