Veolia Energie Iași a asigurat consumatorilor economii de până la 20% la cheltuielile din luna noiembrie pentru apă caldă și căldură

0
66

Veolia Energie Iași (VEI) a asigurat consumatorilor în luna noiembrie, prin sistemul de distribuție termică pe orizontală, economii de până la 20% la apă caldă și căldură, în comparație cu sistemele pe gaz, în funcție de vechimea centralei termice și consumul fiecărui locuitor în parte. Acest lucru este posibil datorită costului mai mic al unei gigacalorii furnizate în sistem centralizat față de una produsă de o centrală pe gaz, randamentului superior al instalațiilor în sistem centralizat și independenței față de creșterea constantă a prețului gazului.

Am plătit cât am consumat, chiar m-am uitat cât plăteam înainte când aveam centrala pe gaz și am văzut că am făcut o economie de 30 de lei pentru luna octombrie. Acum o să folosesc acești bani pentru a cumpăra alte lucruri necesare în casă, a declarat doamna Raluca M, proprietar al unui apartament conectat la sistemul centralizat de încălzire pe orizontală din cartierul Nicolina.

Știm că „acasă” este locul călduros la care se gândesc consumatorii nostri atunci când sunt la serviciu, în care stau în tihnă alături de familie, în care savurează momentele de liniște. Veolia Energie Iași le propune sistemul de încălzire pe orizontală deoarece aceasta este soluția care transformă casa în locul primitor și confortabil pe care și-l doresc”, declară domnul Cristian Pușcaș, director general al Veolia Energie Iași.

 Pe lângă costurile semnificativ mai mici la încălzire și apă caldă, clienții Veolia au parte instant de confortul pe care și-l doresc, dar și de control direct asupra costurilor, prin termostatul ambiental și contorul digital. De asemenea, au independență totală față de vecini, persoanele rău-platnice neinfluențându-i pe ceilalți. Mai mult, sistemul Veolia prezintă siguranță totală, eliminând posibilitatea scurgerilor de gaze, de asfixieri ori de explozii, iar astfel clienții pot deschide geamurile liniștiți, fără să mai inhaleze noxele emanate de vecini.

În prezent, în Iași 28.000 de apartamente și 77 de instituții de învățământ, din care 3 Universități, 28 de instituții publice, 8 spitale și 305 agenți economici (hoteluri, clădiri de birouri și altele) sunt racordate la sistemul de distribuție termică.

Marius GAVRILESCU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here