Veolia Energie Iași anunță demararea manevrelor de pornire a sezonului de încălzire 2019 – 2020

0
66

După analiza temperaturilor înregistrate în ultimele nopți și a previziunilor meteorologice pentru următoarele zile, Veolia Energie Iași anunță derularea manevrelor de pornire a sezonului de încălzire 2019-2020 în zilele de luni și marți, respectiv 7-8 octombrie, în urma întrunirii condițiilor prevăzute de Lege în acest sens (articolul 117 din Hotărârea de Guvern Hotărârea de Guvern 425/1994, când temperatura medie exterioara în intervalul orar 20:00-6:00, timp de trei zile consecutive este mai mică de zece grade Celsius).`

Ca de obicei, se va lucra în regim de permanență, 24/24 ore, cu echipe suplimentare dedicate intervențiilor de urgență, în cazul apariției unor avarii la instalațiile interioare ale clienților.

Toate punctele și modulele termice exploatate de Veolia funcționează automat și încep să furnizeze încălzire în momentul în care temperatura exterioară coboară sub 14 grade Celsius, așa cum este înregistrată de senzorii exteriori montați la fiecare punct/modul termic. Atunci când temperatura exterioară depășește 14 grade, punctele și modulele termice se opresc automat, în așa fel încât clienții să beneficieze de încălzire exact când este nevoie, în funcție de temperaturile exterioare.

Până în momentul de față, compania a început furnizarea căldurii către mai mulți clienți racordați direct la magistralele de termoficare și alimentati prin modul termic individual. Este vorba despre instituții de învățământ (creșe, grădinițe, licee), instituții sanitare, hoteluri sau sedii de birouri.

Compania rămâne la dispoziția clienților săi prin Centrul de Apel non-stop, apelabil la numărul 0 800 800 123, gratuit în orice rețea fixă sau mobilă. De asemenea, alternativa de contact rămâne adresa de mail iasi@veolia.com.

Marius GAVRILESCU

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here