Veolia Energie Iasi anuntă lucrări pentru remedierea unei avarii

0
50

Veolia Energie Iași (VEI) anunță oprirea, în regim controlat a furnizării cu apă caldă pentru consumatorii alimentați din Magistrala 2 în vederea remedierii unei avarii aparută la această magistrală la ieșirea din incinta CET1.

Lucrările se realizează în regim de urgență maximă. Echipele operaționale ale Veolia Energie Iași intervin dedicat până la finalizarea lucrărilor, astfel încât să se revină la funcționare normală cât mai curând.

În prezent, zona a fost izolată, consumatorii au fost trecuți pe magistralele 1 și 3 și se face adaos de apa în rețeaua primară pentru creșterea presiunii și reluarea furnizării de apă caldă menajeră. Încălzirea este oprită deoarece temperatura exterioară depășește 14 grade C.

Furnizarea de apă caldă a început să fie reluată treptat pentru consumatori după ora 14:30. Alimentarea va fi reluată complet până la finalul zilei după remedierea completă a situației.

“Ne cerem scuze consumatorilor din zonele afectate pentru disconfortul creat si, îi asigurăm că echipele noastre de intervenție depun toate eforturile pentru reluarea, cât mai rapidă, în regim normal, a serviciilor oferite”, au dat asigurari reprezentantii Veolia Iasi.

Marius GAVRILESCU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

56 − = 48