Veolia Energie Iasi continua racordarile la reteaua de termoficare. O noua categorie de clienti alege Veolia

0
54

Veolia Energie Iasi racordeaza un imobil ce reprezinta o noua categorie de clienti: un service auto. Cladirea in care isi desfasoara activitatea Standard Service Company pe o suprafata de 400 mp se gaseste pe Calea Chisinaului 25, si ofera servicii de specialitate posesorilor de autovehicule.

Noul client este in curs de conectare la sistemul centralizat si va fi legat direct la magistrala 4 de termoficare prin conducte preizolate duble cu diametrul Dn 40 mm. Alimentarea cu energie termica se va face printr-un modul termic individual cu o putere instalata de 125 kW, iar parametrii de functionare vor fi monitorizati in dispeceratul non-stop al Veolia Energie Iasi. Echipamentul este complet automatizat si va permite clientului sa fie alimentat permanent cu apa calda si, de asemenea, sa porneasca sau sa opreasca incalzirea oricand doreste, regland temperatura in functie de nevoile utilizatorilor”, a declarat Ana Maria Icatoiu, directorul commercial si de comunicare al Veolia Energie Iasi.

Racordarea cladirii la sistemul centralizat de termoficare ofera celor de la Standard Service Company independenta completa in alimentarea cu energie termica, iar modulul termic asigura o functionare sigura si prietenoasa cu mediul inconjurator. La aceste avantaje se adauga economiile de costuri de cel putin 27% in comparatie cu vechea solutie pe gaze naturale.

Consumul anual estimat al noului client este echivalentul unui bloc cu 4 etaje.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

59 − 54 =