Veolia Energie Iaşi: noi hale de producţie şi birouri racordate la sistemul centralizat de termoficare

0
66

Veolia Energie Iasi continua ofensiva privind racordarile la sistemul centralizat de termoficare: tot mai multe companii private din Iasi aleg solutia de incalzire si apa calda propusa de operatorul de termoficare, in detrimentul unei solutii individuale pe baza de gaze naturale. Economiile de costuri, calitatea serviciilor, eficienta energetica si siguranta oferita sunt printre cele mai importante argumente care ii fac pe oamenii de afaceri sa racordeze la Veolia cladirile de birouri, spatiile comerciale sau halele de productie pe care le detin companiile lor.
Cel mai recent exemplu este al halelor industriale de pe Bulevardul Socola, care vor fi incalzite de Veolia Energie Iasi dupa ce vor fi supuse unui amplu proces de renovare si modernizare in primavara anului 2016. “Conducerea companiilor private a analizat costurile aferente unor surse individuale pe gaze naturale, comparandu-le cu cele rezultate din solutia oferita de sistemul centralizat de termoficare. Rezultatul a fost clar: companiile vor face economii de costuri de cel putin 22% pe an prin racordarea la termoficarea centralizata”, a declarat Ana Maria Icatoiu, directorul comercial si de comunicare al Veolia Energie Iasi.
Racordarea halelor industriale, dar si a cladirii uneia dintre companii, aflata pe Bulevardul Poitiers 30 (birouri si spatii de productie), se va face direct la Magistrala 4, cu module termice individuale. Astfel, pentru aceste imobile cu suprafata totala de peste 6 400 mp, clientii Veolia vor avea controlul permanent asupra consumului de energie si, implicit, al costurilor prin oprirea / pornirea caldurii in functie de necesitati. Veolia Energie Iasi estimeaza ca cei doi noi clienti vor consuma cca 455 gigacalorii/an, adica echivalentul a 4 blocuri cu cate 4 etaje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here