Veolia racordeaza inca o cladire a complexului comercial si de birouri „Deco Dem Natura”

0
63

Dupa imobilul in care isi desfasoara activitatea angajati ai Fan Curier si Continental, o noua cladire a complexului de birouri si spatii comerciale „Deco Dem Natura” situat pe Calea Chisinaului se racordeaza la sistemul centralizat de termoficare. Cladirea, care va avea tot functiune de birouri, va fi conectata la Magistrala 1 de termoficare si va avea un modul termic individual ce va permite ocupantilor sa porneasca si sa opreasca incalzirea in orice moment al anului.
Modulul termic va functiona in regim complet automatizat, in asa fel incat temperatura de furnizare a caldurii in imobil sa fie reglata pe baza temperaturii exterioare, asigurandu-se astfel un maxim de eficienta energetica si de economii de consum. De asemenea, parametrii modulului termic vor fi monitorizati in Dispeceratul 24/24 ore al Veolia, iar eventualele reglaje de presiune sau temperatura vor putea fi facute de la distanta, prin functia de teletransmisie“, a declarat Ana Maria Icatoiu, directorul comercial si de comunicare al Veolia Energie Iasi.
Dincolo de independenta completa in alimentarea cu energie termica, racordarea la sistemul centralizat de termoficare va aduce pentru client si importante economii de costuri (cel putin 20% fata de o eventuala solutie pe gaze naturale). In plus, termoficarea centralizata aduce siguranta in functionare si protectia mediului inconjurator, in conditiile in care ambele centrale de productie exploatate de Veolia (CET Holboca si CET Tudor) sunt conforme cu standardele de mediu obligatorii in Uniunea Europeana incepand cu anul 2016.
Parteneriatul dintre Veolia si dezvoltatorii complexului comercial si de birouri „Deco Dem Natura” va continua si in viitor prin racordarea la sistemul centralizat de termoficare a celorlalte cladiri pe care proprietarii le vor ridica pe Calea Chisinaului (imobile cu suprafata totala de 8 600 mp si un consumul anual estimat de 1 100 gigacalorii).Deco Dem Natura_cladirea 2_a-1000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here