Verde intermitent in cinci intersectii din Iasi

0
66

Primarul interimar, Mihai Chirica, a făcut publice mai multe măsuri pentru fluidizarea traficului în intersecţii. Principalele schimbări vizează introducerea virajului de dreapta şi a semnalului verde intermitent în mai multe intersecții din Iași.
Am obţinut avizele necesare pentru implementarea unor măsuri de fluidizare a traficului, în special pe partea de prioritate de dreapta în unele din intersecţii. Vom introduce verdele intermitent la ieşirea dinspre strada Duca Vodă către bulevardul Socola, astfel încât în drum spre Bucium să nu mai stăm la coadă. În intersecţia bulevardului Tudor Vladimirescu cu strada Cucu vom păstra prioritatea de dreapta care permite virajul către Tudor Vladimirescu, precum şi dinspre strada Eternitate către bulevardul C. A. Rosetti. În felul acesta vom evita aglomeraţia în zonă. Pe bulevardul Nicolae Iorga, pe direcţia dinspre Piaţa Nicolina către complexul Cotnari, am reuşit să autorizăm virajul de dreapta către bulevardul Socola cu direcţia spre Bucium. A fost introdus şi virajul de dreapta dinspre strada Primăverii către Podu Roş. În felul acesta vom reuşi să desfacem puțin timpii de aşteptare de pe cele trei benzi”, a arătat edilul Iaşului.
O altă noutate constă în posibilitatea efectuării virajului de dreapta spre bulevardul Nicolae Iorga dinspre bulevardul Socola, fiind introdus şi virajul de dreapta dinspre bulevardul Socola spre bulevardul Primăverii. De asemenea, a fost reintrodus virajul de dreapta către Piaţa Nicolina la ieşirea dinspre strada Mitropolit Varlaam către bulevardul Nicolae Iorga.
În zona centrală am introdus verdele intermitent la ieşirea de pe strada George Enescu către bulevardul Independenţei. Totodată, am început şi modernizarea parcării din zona mănăstirii Golia, din fonduri proprii”, a mai precizat primarul interimar Mihai Chirica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here