Vești bune pentru viitoare case frumoase. Licitatie de arta decorativa la Artmark

0
79

Obiecte decorative de colecție, pictură de epocă, vase din materiale rare, piese de mobilier realizate în celebre ateliere europene sau în tradiționale românești, potrivite pentru orice spațiu interior se pot găsi, acum, în noul marketplace concentrat pe design interior – licitațiile de artă decorativă organizate de Casa de Licitații A10 by Artmark.
În noul sezon al pieței românești de artă, Casa Artmark își propune să ofere, pentru cei care caută și optează pentru piese de decor unice, o alternativă raportat la magazinele specializate, la platformele de shopping home&deco sau la anticariate, organizând în fiecare lună un eveniment dedicat designului interior. Mai mult, prețurile de pornire ale obiectelor din licitațiile de Design Interior sunt la un preț de pornire de 20-40% din prețul pieței.
Primul eveniment din noul sezon, intitulat sugestiv – “Case frumoase” pune la dispoziția pasionaților de design interior, experților din domeniu, dar și designerilor specializați sau celor care caută să își amenajeze spațiile interioare contemporane într-un stil eclectic – peste 200 de piese de decor rare. Unele dintre piesele din licitații, probabil, nu le vom mai vedea vreodată în piață sau onorând spațiile interioare. De la stiluri, materiale, epoca în care au fost realizate, sau colecția din care provin, cele mai deosebite sunt piesele de mobilier în stil Neoclasic, Art Nouveau sau Empire, dar și Neoromânesc sau Neobrâncovenesc. Pe lângă acestea, se remarcă și sculptura realizată de celebrul Salvador Dali – “Minotaure” (estimare 3.000-5.000 de euro) sau dipticele “Coborârea de pe Cruce”, formate din scenele Vizita Fecioarei Maria, Sfântul Cristofor, Întâmpinarea Domnului și Sfântul Ieronim, realizate în Manieră Peter Paul Rubens (estimare 1.200-1.800 de euro).
Evenimentul “Case frumoase” – Licitația de Design Interior va avea loc joi, 30 septembrie, ora 19:00, online, pe platforma Artmark Live. Toate piesele din licitație sunt listate online și expuse zilele acestea la Palatul Cesianu-Racoviță, sediul Casei Artmark, str. C.A. Rosetti, nr. 5. Expoziția este deschisă publicului larg, de luni până duminică, în intervalul 10:00-20:00, până joi, 30 septembrie.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here