Viceprimarul Daniel Matasaru se retrage din administratie. Vezi ce alti consilieri aleg cariera profesionala, in locul politicii

0
67

Consilierul cu atributii de viceprimar, Daniel Matasaru, se retrage din orice functie administrativa si politica, ramanand doar un simplu cotizant pentru calitatea de membru al PSD. Speriat, probabil, de unele dezvaluiri jurnalistice sau din cauza faptului ca nu se mai regaseste in actuala echipa a lui Mihai Chirica, Matasaru a hotarat sa se retraga intr-un con de umbra, motivand ca prefera sa se dedice carierei universitare. Fost presedinte interimar al Partidului Conservator, Matasaru a fost numit, in 2009, consilier pe probleme de comunicare al primarului Gheorghe Nichita iar ulterior a fost candidatul Aliantei PSD-PC la Camera Deputatilor pe Colegiul 2 Tomesti.

Un astfel de motiv precum cel afirmat de Matasaru a fost imbratisat si consiliera PSD, Simona Vranceanu, o alta apropiata a fostului primar, Gheorghe Nichita, inainte de retragerea de pe listele viitorului Consiliu Local.

In locul lui Matasaru, Chirica l-a pus pe lista candidatilor PSD la Consiliul Local pe Marcel Istrate, profesor universitar doctor inginer, prorector al Universitătii Tehnice „Gh. Asachi” Iasi. Alaturi de cei doi consilieri, de pe lista candidatilor PSD a fost scoasa si Erica Rudnic, un accident nefericit al CLM, si Georgiana Melenciuc, fosta amanta a lui Marius Ostaficiuc, tot un apropiat al lui Gheorghe Nichita care, de asemenea, din cauza faptului ca nu si-a gasit locul in echipa lui Mihai Chirica a trecut in tabara Stanciu, regasindu-se astfel pe listele candidatilor PSD la Consiliul Judetean Iasi.

O miscarea interesanta este introducerea pe lista PSD a doctorului Tudor Ciuhodaru, pe care il regasim pe podium, la pozitia a treia. Printre vanzatorii ambulanti, radiologii, profesorasii si pensionarii care mai intregesc lista PSD pana la pozitia 34 il regasim si pe Mihai Gavril, omul deputatului Sorin Iacoban, pe care regele fentelor din campusul Tudor Vladimirescu l-a recompensat cu calitatea de rezerva a listei de titulari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =