VIDEO. Actiune de intimidare a Politiei Locale a lui Chirica, impotriva echipelor AUR

0
53

Un incident petrecut asta noapte in centrul Iasului, demonstreaza fara niciun dubiu faptul ca Politia Locala a fost transformata intr-un instrument personal de catre primarul Mihai Chirica. Practic, acesta se foloseste dupa bunul plac de aceasta odioasa structura, pentru reglarea problemelor personale, actiunea de asta noapte fiind una premeditata si total neprofesionista prin abordare.
Imediat ce echipele AUR, in frunte cu George Simion, au ajuns in Piata Unirii din Iasi, mai multe echipaje de Politie Locala au impresurat autocarul celor de la AUR, agentii incepand o actiune sustinuta de intimidare si hartuire a membrilor AUR. Niciun agent nu a catadicsit sa se prezinte, unul dintre ei, cu un fes tras peste ochi ca la borfasii care nu doresc sa fie recunoscuti, permitandu-si chiar sa se ia in gura, ca la piata, cu Simion. Imediat cum a ajuns în Piața Unirii din Iași, polițiștii au oprit autocarul liderului AUR, apoi l-au controlat pe șoferul acestuia și l-au testat cu alcooltestul.
Dar ce e aici, mai fraților, stat polițienesc? Ia uite, au chemat mai departe, mai vin una, două, mașină după mașină (de poliție, n.red.). Dar ce am făcut? Incredibil! A dar ordin Chirica să ne oprească. Au venit și mascații, suntem periculoși? Suntem periculoși rău, s-a trezit toată poliția din Iași. Ce ați făcut? Ia uite, a mai venit un echipaj! E în fișa postului dumneavoastră să ne învățați unde să ne parcăm autocarul? Cine v-a pus pe dumneavoastră să faceți asta? De unde ați luat ordin? Cine v-a dat ordin? Retrageți-vă la unitate că nu se comite nicio ilegalitate aici. Sunteți polițist sau milițian? Sunteți o rușine pentru uniforma dumneavoastră”, se aude George Simion comentând întâlnirea cu agenții de poliție din Iași, noaptea trecută.
În loc să prindă hoții, ia uite poliția în acțiune. 112, poliția în acțiune, s-a parcat un autocar în parcare, vor să facă hora unirii și alte ilegalități. Nu e vina Poliției, ca să ne înțelegem! E vina ăstora care le dau ordine în halul ăsta. Așa au primit ei ordin că nu avem voie cu autocarul în parcare”, continuă liderul AUR într-o transmisiune LIVE pe o rețea socială.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

90 − 89 =