VIDEO. Clipul electoral al lui Alexe, cea mai neinspirata poveste de aburit alegatorii! Cine este de fapt candidatul PNL la CJ Iasi

0
79

Tehnologia, aceasta minune a prezentului, naste cateodata adevarate trucaje ale realitatii. Un fake de zile tulburi a fost creat recent pentru candidatul la sefia CJ Iasi din partea PNL. In spatele informatiilor gaunoase si prost romantate pe care le contine, vom incerca sa disecam putin imaginea si sa vedem ce ne arată, involuntar, candidatul Costel Alexe în acest clip. In primul rand, clipul incepe cu o contraventie, prin faptul ca Alexe nu respecta nicio regulă de circulație, trecând prin loc nepermis, ceea ce denotă o lipsă crasă a abilităților de pieton. Îl vedem apoi intr-un cliseu de un populism ieftin, intr.o încercare stângace de a așteapta un tramvai, vehicul in care probabil nici nu știe cum se circulă, nemaivorbind de compostat bilete sau alte operațiuni care cu siguranță ii depășesc cunoștințele. Când îți plimbi curul ministerial de mai bine de jumate din anii de viață intr.un 4×4, e normal că încercarea asta populistă cu tramvaiul sa nu-ți iasă și să te uiți la pantograf ca la Mona Lisa. Cum era și normal ca o șmecherie video de campanie sa cuprindă și un clișeu sensibil, Alexe o da la un moment dat in Nica Apetrei. Vorbește despre niște cireșe prăfuite care străjuiau un drum desfundat și despre așteptările lui de tanar proaspat intrat in politica, ca “lucrurile trebuie sa vina de la sine”, semn că principiul sau în viața, ca în cazul majorității politicienilor “de anvergură”, facuti la apelul bocancilor, este para mălăiață in gura lui nătăfleață. Despre munca care este motorul schimbării nu prea a auzit băiatul nostru.

Atunci cand ai resurse limitate in familie si nu reusesti sa pleci in vacante cu parintii, parcurgi frumusetile tarii si ale globului pamantesc urmarindu-le pe harta. Am dat a facultatea de geografie, sa fac ceea ce n-am reusit sa fac in scoala generala si in copilarie, sa vizitez lumea”, sune Alexe in clip. Ceee?!  Adica dai la Facultatea de Geografie dintr-un considerent egoist, crezand ca un naiv ca aceasta iti inlesneste niste calatorii moca, fara niciun gand de a profesa sau a perpetua cunostintele intr-un registru altruist? De fapt ce ne mira, in conditiile in care, marturiile fostilor colegi spun mai mult decat am putea extrage din neinspiratele declaratii ale acestui distrugator de mediu.

Asta in anul 3 de facultate bloca un proiect a studentilor de la geografie impotriva exploatarii de la Rosia Montana cu cianuri. Si argumentele lui la posibilitatea de a exploda 4 munti si a face un dezastru ecologic in zona au fost: “4 munti? La cati avem!” si “Voi ati fost vreodata in Apuseni. Is urati muntii aia. Tot mai frumosi sunt ai nostri”, a relatat un fost student de la Geografie.

In finalul clipului, Alexe are tupeul de a se autoproclama omul providential pentru Iasi.

Am ales sa plec de a minister, sa ma intorc acasa, pentru ca e datoria mea  sa ma implic, sa schimb soarta comunitatii in care eu traiesc”, spune Alexe.

Cat a fost la minister, in urma lui s-a materializat indemnul intereselor de grup din PNL “parjoleste pamanturile si taie padurile”, fapte acoperite de minciuni penibile si perfidie.  Daca acest piscotar politic va ajunge la CJ, oare care va fi soarta judetului?

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here