VIDEO. Dictatura lui Coliban! Primarul din Brasov sfideaza legea si frizeaza ridicolul interzicand jurnalistilor sa faca poze in sedintele publice de CL

0
114

Ceva fara precedent in derapajele post-decembriste ale administratiilor publice din Romania fata de libertatile de exprimare ale presei s-a intamplat la Brasov zilele aceste. Primarul Allen Coliban, un individ de o aroganta si un habarnism administrativ intinse la extrem, a reusit sa isi atraga oprobiul intregului Consiliu Local si al presei, dupa incercarea de a indeparta cu forta un jurnalist din sala de sedinte, pe motiv ca acesta ….facea fotografii la o intrunire publica a alesilor locali.  

Au vrut sa ma scoata afara de la sedinta publica a Consiliului Local pentru ca am “indraznit” sa fac poze primarului si consilierilor locali. Culmea, eram asezat pe un scaun dedicat invitatilor(inclusiv presei). Pentru ca am refuzat sa plec de acolo, au chemat un politist local sa ma scoata cu forta. Practic mi s-a ingradit dreptul la munca. Este o incercare de intimidare”, sustine jurnalistul Cristi Florea.

Mai multe despre incidentul de la Primaria Brasov pe newsbv.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

83 + = 86