VIDEO. Gafă uriașă comisă de primarul Chirica de Ziua Unirii ”Făuritorii urinii ne-au lăsat această mândră moștenire”

0
55

Câteva mii de persoane au participat, miercuri, în Piaţa Unirii din Iaşi, la manifestările de Ziua Unirii Principatelor Române.Printre cei care au susținut discursuri pe scena amplasată în Piața Unirii s-au aflat primarul Mihai Chirica și liderul Senatului, Nicolae Ciucă.În timpul discursului rostit cu patos, edilul Iașiului a comis o gafă de proporții. Totul a fost transmis live la televizor de TVR Iași și pe Facebookul postului local.
Astăzi, am venit să vorbim cu pioșenie despre cei care s-au sacrificat pentru această națiune. Alexandru Ioan Cuza, regele Ferdinand, Regina Maria, făuritorii urinii. Ei ne-au lăsat această mândră moștenire”, a spus Chirica.
Liberalul ieșean nu și-a dat seama de gafă făcută și a continuat discursul.Internauții au sesizat momentul iar imaginile au ajuns și pe TikTok.

Nu este prima oara cand Mihai Chirica este protagonistul unor astfel de gafe. In anul 2020, in timpul unei confrinte de presa, Chirica a avut gura poleita, exprimand involuntar un adevar unanim valabil atunci cand vorbim despre analfabetismul functional.

Vom continua proiectele noastre, să ne dezvoltăm, să promovăm un mediu curat, să aducem cât mai multe zâmbete pe fețele copiilor noștri, să le facem un sistem educativ de prim rang, iar analfabetismul să nu plece niciodată din orașul nostru, ci dimpotrivă, să rămânem un exemplu pentru țară prin rezultatele pe care în patru ani le-am avut, an de an stând în topurile naționale cu copiii noștri”, a declarat Mihai Chirica în timpul discursului său.
Aida POPA

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 + = 18