VIDEO. Grav accident rutier la Leţcani. 13 persoane au fost rănite. Vezi momentul impactului

0
52

13 persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc în această dimineaţă pe DN28, în localitatea Leţcani, între o camionetă şi un microbuz.

Potrivit coordonatorului SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, în accident sunt 13 victime, dintre care patru au refuzat transportul la spital.
Accidentul a fost între un microbuz din Republica Moldova și un autoturism din România. 13 persoane implicate. Am trimis acolo mai multe echipaje de la SMURD, terapie intensivă, echipaje de prim ajutor și mașini pentru victime multiple, iar de la ambulanță mai multe echipaje cu medic și asistent. 4 persoane au declarat că se simt bine și inițial au refuzat transportul la spital. 9 au fost evaluați. Dintre ei, 8 au ajuns la spital, un adolescent de 16 ani la Spitalul Sfânta Maria, 4 adulți cu vârste de 59, 20, 18 ani, deci doi tineri de 18 ani, la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Sfântul Spiridon, sunt policontuzionați, la unul suspicionăm ruptură de splină. În investigații se ocupă de ei toată echipa din urgență și imagistică medicală de urgență, iar 3 au fost duși la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului de Neurochirurgie cu traumatisme cranio – cerebrale și contuzii de coloană, cu toți sunt stabili, toți erau conștienți“, a declarat Diana Cimpoiesu.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =