VIDEO. Imagini scandaloase! Transport de lumea a treia pentru angajatii companiei Antibiotice, al treilea mare angajator din Iasi

0
69

Angajati umiliti de conducerea companiei Antibiotice, ingramaditi ca vitele intr-un autobuz de transport persoane al fabricii, si un conducator de vehicul la un pas de tragedie din cauza supraaglomerarii. Aceasta este imaginea surprinsa de reporterii AgoraPress in dimineata zilei de 8 septembrie, la ora 9 dimineata, in prag de Sfanta Maria. Ceea ce nu se se vede in imaginile surprinse pe camerele de supraveghere de la intrarea in oras, este faptul ca bordul autobuzului a fost transformat in acea dimineata in  scaune pentru angajati, trei doamne fiind asezate confortabil pe bordul autobuzului, sprijinindu-se cu gratie pe parbriz, ceea ce-i obtura soferului foarte mult din vizibilitate.

Desi s-au cheltuit pana acum zeci de milioane de euro, ultima investie de 55 milioane lei vizand achizitia altor cateva sute de camere de supraveghere, aceste instrumente s-au dovedit ineficiente in mainile politistilor locali.

In baza datelor transmise au fost vizualizate inregistrarile camerelor video stradale amplasate pe traseul indicat (n.r. Canta-Pacurari), ocazie cu care a fost identificat un mijloc de transport persoane, insa imaginile nu permit stabilirea gradului de incarcare al mijlocului de transport. Aspectele semnalate au fost transmise la Biroul Rutier, din cadrul Politiei Municipiului Iasi, pentru monitorizarea traseului si aplicarea masurilor legale”, ne-a transmis in urma cu cateva zile Liviu Zamfirescu, directorul Politiei Locale Iasi.

Este greu de crezut ca cea mai importanta poarta de intrare in oras este supravegheata doar de o singura camera video, ca de altfel si traseul de la Antibiotice pana in Pacurari, acest lucru urmand a fi stabilit in perioada urmatoare.

Compania Antibiotice, al treilea cel mai mare angajator al Iasului, a intregistrat in cursul anului trecut un profit  de 337 milioane lei , regasindu-se in topul celor mai valoroase 100 de companii din Romania. Cu atat mai mult, un astfel de instantaneu care spune multe despre lipsa de grija a companiei fata de confortul si siguranta angajatilor, nu ar fi trebuit sa fie surprins pe strazile Iasului.

Nelu PAUNESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

21 − 17 =