VIDEO. Politisti locali si jurnalisti, agresati de un descreierat prins baut la volan

0
78

Scene şocante au fost filmate pe un bulevard din Iaşi. Un şofer băut a luat la bătaie pe oricine i-a ieşit în cale, inclusiv un echipaj de Politie Locala si o echipa de televiziune.
A început cu un alt şofer care a încercat să îl atenţioneze că nu ţine maşina drept pe drum, a continuat cu reporterul care filma scandalul şi a încheiat cu poliţiştii. Desi a bruscat un echipaj al Politiei Locale, onoarea acestora nu a avut de suferit,  politistii locali fiind obisnuiti sa isi ia suturi in fund si sa fie injurati de golanii Iasului, drept dovada sta si comunicatul Politiei Locale Iasi in care nu se precizeaza nimic de agresiune.
În data de 11 iulie 2016, orele 19.10, patrula de siguranță publică din cadrul Secției V Poliție Locală, care desfășura serviciul de menținere a ordinii și liniștii publice în zona b-dului Nicolae Iorga s-a sesizat cu privire la un conflict spontan izbucnit între 2 conducători auto. În momentul în care se încerca aplanarea conflictului dintre cei doi, polițiștii locali au constatat că una dintre persoane emana halenă alcoolică. Polițiștii locali au trecut la legitimarea persoanei, constatând că se numește P. D.D., (n.r. Marian Dumitru Pantaru) de 37 de ani, cu domiciliul în municipiul Iași. Având în vedere că sus-numitul emana halenă alcoolică, acesteia nu i s-a mai permis să urce la volanul autoturismului, fiind solicitați lucrători din cadrul Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Iași, care au preluat persoana în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun în acest caz”, se spune in nota Politiei Locale.
Într-un final, alcoolistul bataus s-a cumintit doar atunci cand in zona a sosit un politist de la Rutiera, care a reusit sa-l încătuşeze si sa-l duca la secţie pentru audieri.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here