VIDEO Primarul Chirica, dedicații pe manelele lui Adi Minune, pentru ginerele “cumatrului”Radeanu

0
70

Primarul Mihai Chirica și-a început duminica de 22 august la slujba de la Mitropolia Moldovei, dar a încheiat-o la un concert de manele într-o locație de lux de lângă Iași.

„Gălăgie pentru dom’ primar Chirica care dânsul face totul pentru voi!”, a strigat Adrian Minune, pe scena din clubul de lux Tiki Village de lângă Iași, potrivit unei inregistrari video publicate azi de Newsweek.

Dedicația a fost cerută chiar de către Mihai Chirica, care se afla în public. Înainte de a le dedica melodia ieșenilor, primarul a dedicat-o și fiicei unei om de afaceri local, cu care edilul are legături strânse, și viitorului soț al acesteia.

Totuși, Mihai Chirica a evitat să apară pe scenă, așa că a trimis dedicația printr-un intermediar. Adrian Minune a citit-o de pe telefonul acestuia.

Nunta Iuliei, fiica afaceristului Costel Rădeanu, și a lui Dragoș, viitorul ei soț, va avea loc pe 4 septembrie, la restaurantul „La Castel”, deținut chiar de apropiatul lui Chirica.

La același restaurant a avut loc celebra cumătrie a mezinului lui Mihai Chirica, celebrul bebeluș cu vilă, eveniment la care au participat toți dezvoltatorii imobiliari din Iași, și la finalul căruia s-au strâns 120.000 de euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here