VIDEO. Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a fost implicat într-un accident rutier cu victime in intersectia Moara de Foc

0
64

Mihai Chirica, primarul Municipiului Iaşi, a fost implicat într-un accident rutier, sâmbătă seara, în timp ce se întorcea de la meciul Poli Iaşi – Dinamo Bucureşti, împreună cu fratele său.

Primarul Mihai Chirica se afla la volanul unei maşini Ford Eco Sport, care a intrat în coliziune cu un BMW Seria 5, in intersectia Moara de Foc. Poliţia urmează să analizeze camerele de supraveghere din zonă pentru a aflat care dintre şoferi a intrat necorespunzător în intersecţie. Mihai Chirica a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spitalul Sf. Spiridon. El acuză dureri toracice şi la piciorul stâng, potrivit unor surse neoficiale. 

 Reprezentanţii IPJ Iaşi spun că au fost sesizaţi în jurul orei 22.30 despre un accident rutier pe raza municipiului Iaşi, soldat cu victime omeneşti.

 „Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că, în intersecţia Moara de Foc, din municipiul Iaşi, a avut loc o coliziune între două autoturisme, iar în urma coliziunii trei persoane au fost rănite. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, stabilindu-se faptul că nu se aflau sub influenţa alcoolului. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a accidentului rutier şi luarea masurilor legale ce se impun”, spun reprezentanţii IPJ Iaşi.

Declaraţii pe subiect au făcut şi reprezentaţii UPU-SMURD Iaşi.

 „TIM-ul a preluat pe unul dintre conducătorii auto, în vârstă de 45 de ani, dar şi pe pasagera din cealaltă maşină în vârstă de 19 ani. Epa D1 a preluat un şofer în vârstă de 22 ani, toţi conştienţi, prezintă contuzii minore, conştienţi stabili. Sunt stabili şi trimişi la UPU pentru investigatii”, a menţionat Diana Cimpoesu, medic coordonator UPU-SMURD Iaşi pentru Adevarul.

Imagini video de la faţa locului publicate de Ziarul de Iaşi.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 4 = 3