VIDEO. Proiectul contorizarii individuale pe orizontala, initiat de Veolia Energie Iasi, adoptat fara rezerve in Republica Moldova

0
54

La invitatia Ministerului Economiei Republicii Moldova și a partenerilor de la Termoelectrica S.A., echipa Veolia Energie Iasi a participat, vineri 16 decembrie, la conferința națională privind soluțiile cele mai bune pentru viitorul termoficării centralizate, ce a avut loc la Chișinău.
Ne-am bucurat să vedem că proiectul nostru de la Iasi – acela al contorizării individuale a consumului de apă caldă și căldură cu configurarea pe orizontală a instalațiilor de energie termică din apartamente – a fost adoptat fără rezerve de colegii din Chișinău, acesta reprezentând punctul central al conferinței de vineri”, au sustinut oficialii Veolia Energie Iasi.
Veolia Energie Iași a fost invitată să facă o prezentare despre modul în care parteneriatul dintre un operator de termoficare și autoritățile locale și centrale contribuie la securitatea și independența energetică a unui stat.
Am insistat îndelung asupra muncii în echipă pe care Veolia a făcut-o de la bun început alături de Primăria Municipiului Iași, și asupra rezultatelor pozitive ale acestui parteneriat”, au mai precizat ofcialii Veolia.
Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

67 + = 70