VIDEO. Smardoi de garaj. Un consilier judetean, patron al unei firme de taximetrie, acuzat ca a batut o femeie intr-un service auto

0
70

Mircea Manolache, consilier judeţean si patron al firmei de taxi Parma, e acuzat de o femeie că a bătut-o cu pumnii în cap. Incidentul ar fi avut loc ieri la amiază, chiar la service-ul auto aparţinând lui Mircea Manolache, din zona Nicolina. Femeia povesteşte că a lăsat maşina sa, un Volkswagen Touareg, la service-ul Del Car, pe 24 iulie, pentru vopsirea spoilerului din faţă, şi, pentru că de atunci nu a fost sunată, ieri a mers să vadă stadiul lucrării. Aici, femeia spune că a început să ceară explicaţii pentru faptul că maşina sa era dezmembrată, şi nu mai pornea motorul, deşi trebuia să-i fie vopsită doar bara din faţă.

Am mers la amiază şi am văzut că roţile maşinii erau scoase, plus alte lucruri scoase de la schimbătorul de viteze. Am întrebat de ce nu este gata maşina, că am nevoie de ea. În acelaşi timp, a venit un domn, care m-a întrebat de ce fac gălăgie, şi să-mi mut maşina cu care venisem, că nu poate intra în garaj. I-am spus că are loc să treacă, şi i-am cerut şi lui explicaţii. În acel moment şi-a ieşit din fire, m-a apucat de păr şi m-a lovit cu pumnii în cap. Am încercat să filmez cum mă bate, însă mi-a dat peste mână. M-a pus apoi jos şi m-a lovit cu pumnii în cap. Norocul meu a fost că cei doi mecanici pe care i-am întâlnit acolo au strigat la el să mă lase în pace“, a povestit femeia jurnalistilor de la Ziarul de Iasi.

Aceasta a mai spus că, neştiind cine este agresorul, a mers la birourile firmei ca să ceară ajutor, şi un telefon, ca să îşi cheme soţul, însă a fost tratată cu indiferenţă de angajaţi.

Aluziile sexuale ale unui ales local

Contactat telefonic, consilierul judeţean Mircea Manolache a spus că doar „a împins-o pe femeie afară din service, deoarece era recalcitrantă“, precizându-ne că el atinge femeile „doar cu trandafirii“.

Eu să dau cu pumnii şi să o pun jos? Eu pun femeile jos, însă în alte scopuri. Femeia nu merită bătută cu nimic! Doar la fund, doar atât! Dar cu sexul, nu cu altceva! Doamna… soţul acesteia este prieten de 25 de ani cu şeful de service. Acesta m-a sunat şi mi-a spus că a venit femeia, şi că face gălăgie, panaramă, scandal la service. Soţul ei i-a spus că doamna, adică soţia lui, este nebună. A venit chiar şi soţul ei acolo, să stea de vorbă: doamna l-a înjurat şi pe soţ. Nu se aud înjurăturile pe cameră, însă martorii sigur o să spună asta. Doamna era un pic supărată, probabil şi pe fondul nemulţumirii de faptul că maşina stă foarte mult în service. Eu înţeleg şi supărarea ei, însă nu accept ca un client să vină în service să înjure cap-coadă toţi angajaţii, începând cu mecanicii şi terminând cu cei de la recepţie. Noi am căutat să servim clientul ca atare, conform principiului «clientul nostru este stăpânul nostru», însă dacă nu s-a putut, eu, personal, fiind chemat de către angajaţi să intervin, am rugat-o de cinci sau şase ori să părăsească incinta. Adică să discutăm afară, nu sub elevator, nu de faţă cu mecanicii. Nu a vrut să iasă, a chemat şi Poliţia, şi a blocat şi intrarea în parcare, cu o Toyota albă, cu numere roşii. A venit şi soţul… Acesta a avut o altă abordare, mai civilizată“, a declarat Mircea Manolache pentru Ziarul de Iasi.

Un clan de dereglati

Pe numele lui Mircea Manolache a fost deschis un nou dosar penal. Acesta a mai avut probleme cu legea si in trecut. In luna martie a anului trecut, Manolache a lovit cu masina, in mod voluntar, un politist local. Si cum aschia nu sare departe de trunchi, fiul acestuia, Stefan Manolache, student la Drept (!!) a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, in anul 2013, pentru ca a fugarit un taximetrist cu pistolul prin Iasi si l-a impuscat pe un amic al acestuia. Plaja taximetriei iesene este plina de ticalosi cu dosare penale, topul fiind ocupat de Radu Norocea, patronul RVR, acesta avand la activ mai multe dosar penale pentru loviri, sechestrari de persoane si alte fapte cu violenta, si este urmat de Catalin Todirascu, patronul penal de la Lux Taxi, care a fost condamnat la 8 luni de inchisoare cu suspendare pentru ca si-a spionat iubita.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here