VIDEO. Solutie unica de reducere a costurilor la energia termica in municipiul Iasi. Alternativa mai ieftina la centrala pe gaz

0
60

În premieră la Iasi, Veolia propune cea mai bună solutie pentru ca iesenii sa aiba apă caldă si căldură la pret scazut. Astfel, prin intermediul proiectului de contorizare individuala a consumului de energie termica in sistem centralizat, consumatorii din Iasi pot beneficia de 6 mari avantaje:

– pot porni sau opri căldura când doresc.

– au apă caldă non-stop, la temperatura dorită.

– au contor individual la usă, ca să nu mai depinda de rău-platnici.

– regleaza temperatura din fiecare cameră în functie de confortul de care au nevoie.

– conductele de apă caldă si căldură din bloc si apartamente sunt înlocuite cu instalatii noi.

-elimina orice risc de explozie, asfixiere sau scurgere de gaz.

Pentru informatii complete cu privire la acest proiect inedit, asociatiile de proprietari, alte persoane juridice sau fizice, pot suna la 0 800 800 123, se pot adresa, in scris, la adresa de email iasi@veolia.com, sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook a Veolia Energie Iasi.

Dupa un an de zile de munca, perioada in care s-au definitivat solutiile tehnice si s-au realizat echipamentele adaptate particularitatilor din blocurile de locuit din Iasi, Veolia a lansat proiectul de contorizare individuala a consumului de energie termica in sistem centralizat iar in luna octombrie 2015 a inceput sa fie implementata aceasta solutie la mia multe scari de bloc. Astfel, au fost finalizate lucrarile la blocul-pilot (P6 scara C de langa PT 9 Cantemir), iar in momentul de fata sunt in curs de executie lucrarile la doua blocuri cu 4 etaje din zona Cantemir – Blocurile Z6 scara B de pe Str. Decebal 4A si B1 scara A de pe Sos. Nicolina 9A (solutie din reteaua primara, cu contor individual la usa si modul de apartament) si la doua blocuri cu 10 etaje – Blocurile T6 tronson 1 de pe Str. Strapungere Silvestru 31 si 1001 articole scara B de pe Str. Nicolina 1 (solutie din reteaua secundara, cu contoare individuale pentru fiecare apartament).

In toate aceste cazuri, jumatate din apartamente sunt deconectate de ani de zile, utilizand centrale individuale pe gaz – mare parte din acesti locatari au decis deja sa se rebranseze la sistemul centralizat de termoficare, pastrand pe pozitie centrala, in cazul in care nu vor fi multumiti de calitatea si continuitatea energiei termice furnizate de termoficarea centralizata sau de valoarea facturii pe care o vor plati, isi vor putea folosi sursa individuala pe gaz”, a declarat Ana Maria Icatoiu, directorul comercial si de comunicare al Veolia Energie Iasi.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here