VIDEO. “Sorinaciu”, Gabitu” si “disidentul”- ospat pesedist, cu vin, mititei cu mustar, vorbe de duh si “pupaturi de betivi”

0
56

Miercuri seară, la Pizzeria Alila (Bvd Nicolae Iorga), primarul Iaşului – Mihai Chirica – stătea la masă cu deputatul Zvastică – Sorin Avram Iacoban – și sluga infractorului şantajist Ghiocel Asimionesei, adică viceprimarul Gabriel Harabagiu. Cei 3 “reformişti” ai PSD-ului local au ras 3 sticle de vin, 30 de mici, un platou uriaş de cartofi prăjiţi şi mult muștar. Încurajaţi de alcool, au vorbit tare despre “proasta aia de Olguţa” (probabil ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu), despre “spatele” lui Chirica, şedinţe de partid şi “cum îi facem”. “Nazistul” Iacoban stătea lângă primar şi l-a luat în braţe, părinteşte, pe Chirica de 2 ori. Na, cine se aseamănă, se adună.

Durere la bască maximă: “găbițu”, “sorinaciu”, “pupături de bețiv”

Potrivit relatărilor martorilor, era destul de aglomerat miercuri seară la PIzzeria Alila iar chelnerii nu mai făceau faţă. Când a apărut însă Chirica imediat s-au înfiinţat la masa lui 2 ospătari. E drept era şi nevoie de doi din moment ce au curs comenzile: 3 sticle de vin, un platou imens de mici şi un altul de cartofi prăjiţi.

Cred ca Iacoban dupa cum bea duce mult”, a povestit un martor. EL a adăugat că “Harabagiu sincer a fost cel mai limitat. Şi la băut şi la vorbit, iar Chirica, tot un zâmbet, tuna si fulgera de toti. Ochii îi sticleau bine”

O altă relatare ne oferă un alt amănunt savuros – cum se poreclesc “reformatorii” din PSD Iaşi: “domnul primar îl alinta pe ăla mai slab (n.n. viceprimarul Harabagiu) «Găbiţu» iar lui Iacoban îi spunea «Sorinacio».

A urcat beat la volan?

Aceeaşi martori susţin că în afara terasei era o maşină Skoda similară celei pe care o are la Primărie Mihai Chirica. “El s-a urcat la volan”, susţin sursele noastre.

Din păcate acest moment nu a fost înregistrat video – “erau doi beţivi lângă maşină şi mi-a fost frică să nu creadă că-i filmez pe ei” – dar relatarea martorilor rămâne.

Zmeu la crâşmă dar ca şi mazilit la partid

Declaraţiile extrem de dure făcute în ultima vreme la adresa mai multor şefi naţionali ai PSD l-au condamnat pe MIhai Chirica. Potrivit mai multor surse din PSD sâmbătă lui Chirica i se vor retrage toate funcţiile de conducere din PSD, el urmând a rămâne doar simplu membru (dacă ar fi exclus din PSD ar putea să se înscrie în orice alt partid).

Miercuri talibanii de la PSD Dolj și PSD Constanța au votat rezoluţii în care cer excluderea din partid a lui Mihai Chirica şi Cătălin Ivan.

Nu am nicio reacţie şi, sincer să fiu, nici nu mă pot concentra pe lucrurile acestea pentru că azi a murit un coleg consilier judeţean, la doar 42 de ani, unui alt coleg i-a murit tatăl, iar soţia e pe moarte. Deci lucrurile alea (demersul PSD Dolj – n.r.) nici nu contează. Lumea are dreptul să se exprime. Este problema dumnealor. Din nefericire, se verifică faptul că fiecare declaraţie a fost confirmată chiar de deciziile noastre. Eu nu mai am nimic de comentat“, a declarat Chirica pentru stiripesurse.ro.

Întrebat dacă va participa la o eventuală şedinţă a CExN al PSD în care s-ar discuta excluderea sa din partid, primarul Iaşului a răspuns: “Cu siguranţă că voi participa. Sunt suficient de demn să mă pot duce să ascult cu urechile mele ce se pronunţă acolo, atâta timp cât eu ştiu şi sunt convins că am spus doar lucruri adevărate, care trebuiau să fie spuse şi făcute de alţii, nu să lase această pată de imagine să zacă şi să nască atâtea controverse faţă de un partid care a câştigat alegerile. Suntem într-o situaţie în care trebuie să ne păstrăm raţiunea. Din păcate, nu toţi gândim la fel… sau din fericire.”

Sursa: topiasi.ro

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

89 + = 95