„Vin la Cultură” – cel mai mare festival de vinuri și gastronomie din România, la Palatul Culturii din Iași

0
55

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași este partener al evenimentului „Wine Culture/ Vin la Cultură”, cel mai mare festival de vinuri și gastronomie din România. Organizat de OSR 2011 (Organizația Somelierilor din România 2011), în perioada 29 septembrie – 1 octombrie, la Palatul Culturii, acesta se bucură de o participare record, peste 50 de crame din Italia, Republica Moldova și România confirmându-și deja prezența.

Va fi amenajată, de asemenea, o zonă „B2B” (business to business), unde expozanții vor putea dialoga și prezenta pe larg produsele și oferta unor potențiali parteneri (distribuitori, restaurante, magazine etc.), precum și un magazin de unde vor putea fi achiziționate vinurile prezente în festival.

Pe lângă cele aproximativ 400 de vinuri care vor putea fi degustate cu acest prilej, vor fi organizate și „master-class-uri” cu produsele expozanților, demonstrații de gătit ale unor chef-bucătari cunoscuți, cu degustare de produse și asociere cu vin, expoziții de pictură cu vin, realizare „live” de mozaicuri și vitralii, lansări de carte. Cu acest prilej, va fi lansat și „Vinul Palatului”.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

24 − 19 =