Vino să savurezi cele mai alese sortimente de cafea, la Coffee Summit, primul eveniment de profil organizat la Iași, în Palas Campus

0
52

Iubitorii de cafea de specialitate au parte, în acest weekend, de un eveniment pe gustul lor, în Palas Campus. Coffee Summit reunește, în premieră la Iași, în același loc, mai multe cafenele, care vor prezenta produse spre degustare și spre vânzare. În cadrul evenimentului va avea loc și Competiția Regională de Aeropress, la care se pot înscrie barista din toată regiunea Moldovei. Vino în Palas Campus la Coffee Summit, un eveniment de specialitate!

Vineri și sâmbătă, 26 – 27 aprilie 2024, în lobby-ul principal al Palas Campus, de pe strada Sf. Andrei, va avea loc Coffee Summit, primul eveniment care reunește, în același loc, mai multe cafenele din Iași. Teo’s Cafe, Navar Coffee, Capuchin Coffee Roasters, Jassyro, Frateria, Centrul de Afaceri Expert Mind, NoiNoi, Olympus Carpos vor prezenta tipul de cafea pe care îl folosesc și vor împărtăși cu publicul curios metodele de preparare clasice, cât și cele mai noi tehnici alternative.

Pe parcursul celor două zile, în cadrul Coffee Summit vor avea loc mai multe evenimente, precum: un târg de vinyluri (de la ora 09.00 până la ora 16.00), conferințe de specialitate, dar și degustări și alte surprize. Mai multe detalii puteți afla pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Sâmbătă, începând cu ora 11.00, va avea loc Competiția Regională de Aeropress, unde mai mulți barista vor demonstra cât de bine stăpânesc tehnicile de preparare  a cafelei de specialitate. Câștigătorul va reprezenta  regiunea la Competiția Națională de Aeropress din cadrul Slow Coffee Festival, având șansa să reprezinte România la Competiția Mondială de Aeropress, dacă trece de etapa națională.

Vino în acest weekend la Palas Campus, bucură-te de cafeaua de specialitate și de Coffee Summit!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here