Visul frant al unei mici dansatoare! Speranta ei, acum, este o operatie chirurgicala

0
1760

În fiecare copil există o lume a viselor. Pentru Ana Maria, acea lume era construită din mișcări de dans, din pași delicati și muzică ce o transporta într-o altă realitate. La doar 7 ani, cu bucuria specifică vârstei și pasiunea pentru dans, nimic nu părea că ar putea umbri această lume.

Dar o vizită la medic a schimbat totul. Diagnisticată cu scolioză precoce, lumea ei s-a transformat într-un vârtej de incertitudini și sacrificii. Dansul, sursa ei de bucurie și libertate, a devenit doar o amintire.

Zilele Anei Maria au devenit o luptă continuă: sedințe nesfârșite de kinetoterapie și ore lungi purtând corsetul Rigo-Cheneau, un dispozitiv incomod și restricționat. Scolița nu i-a afectat doar coloana vertebrală, ci și plămânii, făcând fiecare respirație un efort.

Ciurel Aura, mama Anei Maria, cu privirea încețoșată de emoție, împărtășește durerea sa: “Este greu să-ți descriu sentimentele ca mamă. A vedea cum copilul tău este forțat să renunțe la visurile sale, la pasiunea care o definea, este ca o rană deschisă în inima ta. Îmi aduc aminte de zâmbetul ei atunci când dansa, de strălucirea din ochii ei. Acum, în loc să o văd învârtindu-se grațios în sala de dans, o văd luptându-se să respire corect, să meargă fără durere. Dar, în ciuda tuturor acestor greutăți, văd în ochii ei aceeași determinare, aceeași speranță. Ana Maria nu și-a pierdut spiritul luptător, și nici noi, ca părinți, nu vom renunța.”

Speranța ei, acum, este o operație chirurgicală la Spitalul Monza, efectuată de domnul doctor Alexandru Thenry. Costul acestei intervenții, de 20.500 euro, este o sumă greu de strâns din venitul lunar al familiei.

Fiecare donație, oricât de mică, poate ajuta la aducerea speranței în viața Anei Maria, la reconstruirea lumii sale de visuri și la reîntoarcerea ei în sala de dans.

Vă mulțumim din suflet pentru generozitate și pentru că alegeți să fiți alături de noi în această luptă.

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Rugămintea organizației este ca donatorii să menționeze la detaliile plății din transferul bancar numele ANA MARIA CIUREL

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here