Vizite mascate oficial pentru rezolvarea unor probleme de viitor ale „primei doamne” a Iasului

0
74

La o zi dupa ce i-a nascut sotia, Chirica a efectuat o vizita „oficiala” la o companie care produce Cervugid ovule. Edilul a fost astăzi, 12 septembrie, oaspetele cercetătorilor companiei ieșene IRCON SRL, una din firmele locale care promovează cu succes imaginea industriei farmaceutice ieșene. Produsul principal al specialiștilor coordonați de conf.univ.dr. Christache Zanoschi este medicamentul Cervugid ovule, cel mai bun antiinflamator în afecțiunile ginecologice.

„Am rămas profund impresionat de profesionalismul cercetătorilor de la IRCON, de modul în care domnul Christache Zanoschi a înțeles să-și pună resursele financiare și capacitățile de inovare în slujba sănătății semenilor. IRCON este un brand solid deja pe piața companiilor farmaceutice românești, iar preocuparea pentru dezvoltare, din resurse proprii și în ciuda tuturor dificultăților din sistem, îmi oferă certitudinea că IRCON ne va surprinde și în continuare cu preparate medicale de excepție, a declarat primarul Mihai Chirica.

Înființată în 2003, compania IRCON are ca obiect de activitate fabricarea medicamentelor de uz uman, a suplimentelor nutritive și a produselor cosmetice. Compania este condusă de către conf. univ. dr. Christache Zanoschi.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here