Weekendul acesta, la Palas, îți vei construi „Farfuria Sănătoasă” și te poți bucura de o expoziție adusă în premieră la Iași

0
51

Care sunt planurile tale pentru acest weekend? Îl poți petrece alături de Asociația Producătorilor Locali: Produs în Iași, unde vei afla cum îți poți crea Farfuria Sănătoasă de care are nevoie corpul tău. În același timp, poți intra în lumea fascinantă a teatrului, unde vei cunoaște un cuplu al secolului al XVIII-lea și vei dansa alături de ei. La lăsarea serii poți alege să te bucuri de spectacolul de lumini oferit de expoziția de new media art „One Night Gallery Love RIZI”.
A mânca de la producători locali înseamnă a face bine. Ai numeroase motive să mănânci produsele lor: pentru că ajuți micii antreprenori din zona ta, pentru că știi de unde provine mâncarea, pentru că ai certitudinea că este sănătoasă. Astfel, duminică, 3 octombrie 2021, ești așteptat în parcul Palas pentru a face cunoștință cu producătorii locali și pentru a lua parte la workshop-ul în care vei învăța cum poți aduce „Bunătăți locale în farfuria sănătoasă”! În plus, în cadrul unui al doilea workshop, vei descoperi informații esențiale despre apicultură și importanța pe care o are mierea pentru organismul tău.
Pentru o viață sănătoasă trebuie să avem grijă cu ce ne hrănim corpul, dar și mintea. Astfel, pentru a încuraja cât mai mulți tineri să se „hrănească” cu spectacole de calitate, în perioada 1 – 10 octombrie 2021, Teatrul Luceafărul vă așteaptă la Festivalul Internaţional de Teatru pentru Publicul Tânăr. În cadrul acestuia, veți intra în lumea captivantă a artei teatrale, iar sâmbătă, 2 octombrie, în zona patinoarului din parcul Palas sunteți invitați la piesa „Cuplul baroc”. Începând cu ora 17:00, veți face cunoștință cu o Lady și tânărul ei Lord din secolul al XVIII-lea și puteți învăța câțiva pași de dans în stil baroc alături de aceștia.
Weekendul acesta este și despre lumini și timp petrecut în aer liber, așa că, odată cu lăsarea serii, vino alături de prieteni și familie în grădina Palas. În perioada, 1-3 octombrie 2021, între orele 19:30-23:00 are loc ediția cu numărul 19 a „One Night Gallery”, expoziția „One Night Gallery Love RIZI”, ce propune instalații arhitecturale fascinante. Conceptul adus în premieră la Iași îmbină natura cu tehnologia și designul, dând astfel naștere unui nou tip de artă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

73 − = 69